Vintagemøbler

Hos Ville vintage brænder vi for en mere bæredygtig livsstil. Vi puster liv i gamle møbler fordi vi elsker deres æstetik og charme og fordi det giver mening for os at genbruge. 

Vi istandsætter og maler udelukkende med miljø- og sundhedsvenlig produkter. Vi har en kærlighed for skønne farver og blander oftest vores maling selv. Farven på møblerne er derfor sjældent den samme og vores istandsatte vintagemøbler er alle unikaer. 

Vi bruger lang tid på at finde, udvælge og istandsætte vintagemøbler i god kvalitet og med fine detaljer. Vi genbruger så vidt muligt alt, men bruger også nyproducerede messinggreb og håndmalede porcelænsgreb fra Danmark. 

Hos Ville vintage sælger vi også nøje udvalgt interiør og tekstiler, som støtter den bæredygtige livsstil og som smukt komplimenterer de gamle vintagemøbler. De fleste af vores tekstiler er produceret af genbrugsstof eller ubrugt vintagestof fra hele verden i høj kvalitet i de smukkeste mønstre og farver. 

Vores nyeste vintagemøbler sælges her. Vi lægger løbende nyheder, inspiration og tips og tricks på Instagram så følg gerne med på vores Instagramprofil Ville_vintage. Send os gerne en besked på Instagram eller en mail til villevintage@outlook.dk hvis du har spørgsmål til en af vores varer.

Velkommen til et univers af vintage, farver og bæredygtig indretning og livsstil.

Ville vintage