Ville vintage butik

Vi har åbnet en hyggelig butik i de smukke rammer på Tammestrup Gods syd for Skanderborg, hvor vi både bor og driver Ville vintage butik, showroom, webshop og værksted til dagligt. I butikken sælger vi bl.a. nyistandsatte vintagemøbler, interiør af vintagestof og genanvendt stof (saripuder, tæpper, madrasser, hynder), maling og tilbehør m.m. Du er også velkommen til at komme forbi for at få råd og vejledning til dit næste gør-det-selv projekt, eller blot søge inspiration til din indretning. 

 

Åbningstider:

Søndag d. 4 august fra kl 11-15

 Vi holder åbent ca. hver anden weekend hele foråret og sommeren, samt lidt færre weekender i løbet af vinteren. Vi annoncerer altid de kommende åbningstider her på siden.

Vi åbner også gerne op i butik og showroom efter aftale, blot ring eller send os en besked.

Webshoppen er altid åben med daglig forsendelse, samt afhentning af købte varer.

Afhentning af købte varer

Tirsdag til fredag imellem kl 12-17 (kun efter aftale så du undgår at køre forgæves), eller på annoncerede åbningsdage i butikken og showroomet.

Webshoppen er naturligvis altid åben med levering til hele Danmark og fri porto ved køb over 600kr*.

Sådan finder du os

Adresse: Ville vintage, Tammestrup Gods, Tåningvej 35, 8660 Skanderborg 

Kør ind af den lange allé med to hvide søjler ved vejen, hvor der står Tammestrup Gods. Skal du besøge butikken eller showroomet kør da ind af den automatiske jernport. Skal du afhente møbler i værkstedet skal du køre højre rundt om Godsets hvide og røde staldbygninger, så kommer du om til Ville vintage værkstedet. 

Du finder kontaktinfo her